tirsdag 17. mars 2009

Guttas egen blogg

(Bilde: Annika Farstad)
Endelig har gutta fått egen blogg!! La meg få introdusere først Deno! Han er en staselig herremann fra England. På stamtavla heter han Brialdo Prince of Darkness from Zucci. Han kom til kennel Sunstreaker da han var litt over 3 år gammel, og kort tid etter kom han til oss på fôr. Deno er en nydelig kosegutt og vi angrer ikke et sekund på at han kom inn i vårt liv. Han er en bestemt liten herremann. Spiser ikke hva som helst og unngår sølepytter og regn for enhver pris. Elsker å bli stellet og dullet med. Koser seg med å leke med andre hunder da han kan få være løs. Digger å kjøre bil og er en snill storebror for Bailey.


(Bilde: Annika Farstad)
Se så nydelig han er! Så flott han er med sommerfarger...


(Bilde: Annika Farstad)
Så var det Bailey, eller Sunstreaker Beyond Belief som han også heter. Bailey er pappagutt og ligger på pappas fang så fort han har anledning. Bailey elsker å løpe løs og pløyer igjennom søle, vann, sand og snø med et herlig pågangsmot. Bailey gomler i seg alt han kommer over... Det er lett å se at dette er en hund med humor, se bare bildene over og under her. Bailey er lynende intelligent og lærer ting lett. Alt for lett innimellom. *fnis*

(Bilde: Annika Farstad)
Vi har dessverre ikke vært alt for aktive på utstillingsfronten. Dette komme av matmors allergi for pelsdyr og mange av årets utstillinger foregår innendørs... Ellers henger gutta med på det meste av hva vi foretar oss. De elsker å kjøre bil, leke med andre hunder og å løpe løse. Vi bor rett ved siden av skogen og slipper de ofte der. Ellers er vi på en liten strand ikke så langt unna og der slippes de også løse. På stranda pleier vi å samles en hel gjeng som har samme rasen og vi griller imens hundene leker.
Da er bloggen igang og vi oppdaterer så ofte vi har anledning!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en hilsen! *voooof*