onsdag 1. juli 2009

Nytt familiemedlem!


Den 21.6.09 dro vi til et lite sted i nordsverige ved Kramfors som heter Sandslån. Hensikten med denne 80 mil lange turen var å hilse på Ymer (Fullibus Ymer) fra Kennel Fullibus. Han er en nydelig 4 år gammel xoloitzcuintle - meksikansk nakenhund stor - med et herlig, rolig gemytt. Herlige bevegelser og en kosegris som er SUCH (svensk utstillingschampion), ikke rart så nydelig som han er... Han tok oss med storm og han så på gutta som flokkmedlemmer etter bare 2 dager.


Etter noen dager i Sandslån ble Ymer med oss hjem. Han kikket igjennom huset i 20 minutter, spiste litt og så var det god natt. Ingen problem! Han verner om flokken sin, er rolig innendørs, spiser oss ut av huset og knytter seg mer til oss for hver dag som går. Han er kontaktsøkende og bare så god... I går slapp vi han løs for første gang i skogen og det gikk fullstendig problemfritt. Bildet over er tatt i går kveld i skogen ved Guro. Ymer er litt redd for store, pelsede (!!) hunder, men med sakte tilvenning hilste han pent på og gikk en tur med Guro sin curly coated retriever Samson. Flinke gutten det!


Pappa Teddymannen var ute en tur i butikken i dag og når man kommer hjem må man regne med å bli overfallt! :-) 3 gale hunde vil hilse...


Etter mye lek, kos og løping blir en liten kar trøtt... Godgutten må da ha puter når han skal sove! Er det rart vi har blitt glade i denne go'klumpen???
Tusen takk til Kennel Fullibus og Tina for tilliten dere viste ved å la oss ha Ymer. Det setter vi utrolig pris på og vi lover vi skal ta vare på han på aller beste måte.

1 kommentar:

  1. Er vel ikke rart at en stor nakenfis også vil kose på pute.
    Det må du jo skjønne Ingunn..HAHAHA

    Klemmer til gutta og deg fra Aud

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! *voooof*