mandag 11. januar 2010

Bortskjemt hund og skammelig konkurranse


Sånn ser det ut natterstid her altså... Èn stykk Ymer under dyna... Jaja. *himle* Ny seng fikk han i helga, men han mener bestemt at den er kun til å sitte i. Sist natt tilbrakte han imellom oss i senga.

Så til noe heeelt annet. VG har en konkurranse gående hvor man skal kåre Norges styggeste hund. Det er ofte en omskrivning for "Norges mest ustelte, syke, skadde hund". Skam dere VG for denne type konkurranser! Skam dere alle som melder på hundene deres!! Jeg har ikke tall på hvor mange som har sagt "æææsj" til meg når jeg sier jeg har nakenhunder. Merkelig nok har 99% av de negative menneskene aldri sett en nakenhund i levende live og baserer sine uttalelser kun på disse hjernedøde konkurransene. Når de møter mine hunder får pipa en annen lyd i 99% av tilfellene og jeg får bare positiv feedback på gutta. Men så er alle friske og velstelte - noe som er min plikt som hundeeier.

6 kommentarer:

 1. Den utblåsningen skulle du ha tatt direkte til VG også, hvis du ikke allerede har gjort det!! Ingen hunder er stygge!! Og hvis en hund er "stygg" pga dårlig tilværelse eller mishandling, så har den overhodet ikke noe i noen dum konkurranse-situasjon å gjøre!! Du er en fantastisk talsperson for hunder generelt, og dine egne spesielt. Nydelige er de alle tre, og et kjempegodt liv har de, det beviser både bilder og omtale til det fulle. Han på rygg under dyna var helt ubetalelig, blir det for trangt får heller "mor" eller"far" gå og legge seg i hundesengen! Herlig, og unnskyld alle utropstegnene!!

  SvarSlett
 2. Næmmen Randi, du må ikke si sånt, jeg blr bare så rørt!!! Takk!! *varm klem*

  SvarSlett
 3. Ha ha ha! Helt enig med Randi over her! Blir det for trangt i senga for mor og eller far, så er det god plass i hundesenga! Ha ha ha!
  Dessuten så har jeg selv hatt 3 kinesre (hunderasen Chinese Crested altså...) og en Whippet oppi senga mi + min venninne og det gikk så fint så! Der det er hjerterom...osv...

  Hilsen Tante Grusom

  SvarSlett
 4. Må si meg enig med deg ...de konkurransene er forferdelige ..Vi har sjelden mindre enn 1 labrador og en katt i sengen her..og det er alltid plass om katt nr to kommer smygende og...ellers må bare far legge seg på sofa'n da :P ..hva har man vel husdyr for om man ikke skal skjemme de bort og kose seg med de :)
  Klem , mjau og voff fra Monika og de lodne firbeinte :)

  SvarSlett
 5. Hehe for ett fantastisk bilde! :)

  Er ganske enig med deg!. Dessuten tror jeg man (både lesere, hunde-eiere og VG) hadde vært mye mer tjent med repotasjer om hunder/dyr som er positivt lada... og ikke en negativt lada rep. som de forsøker å gjøre til noe positivt.

  Appropo dyr og senger... hehe elsker hvordan dyra lager sin egen definisjon på ting, som for eks at man bare kan sitte i den nye senga <3

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en hilsen! *voooof*